Gull på 10 km langrenn!

I dag ble det gull på 10 km langrenn. Gullet fra i fjor ble forsvart, og ikke nok med det – ny bestetid ble det også – 40 minutter og 30 sekunder! Vi hadde fantastiske forhold med universalklister, og her ser John på de offisielle resultatlistene i ettermiddag:

20080403john2.jpg

Det var hyggelig lesning. Her er et nærbilde, og legg merke til hvor suveren John er i sin klasse:

20080403resultater.jpg

Selv om føret i ettermiddag var skikkelig råttent (vi gikk bare 5 km), så var det veldig hyggelig lesning disse offisielle listene… 🙂 Viken i 70+ gikk på 37 minutter og noe, så det er fremdeles noe å strekke seg etter. Men, er det ikke det de sier – de gamle er eldst? Dette kan vel egentlig både undertegnede og Jo-Inge (Johns sønn) skrive under på! 🙂

Jeg rakk en tur nedom den gyldne time i ettermiddag, mens John var på mimrekveld med amerikanerne. De snakket om “Ski for light”, mens jeg så lyset i Lyskapellet. Solen kom (endelig), og jeg gikk ned til Helsesportssenteret. Glassmaleriet der nede er fantastisk i solskinn!

Etterpå ble det herlig middag, og en ikke fullt så morsom smurningsfjernejobb. Klister er noe kliss. Punktum.

Så var det klart for medaljeutdeling, og her står John alene foran garden:

20080403john.jpg

Det var årets andre gull av to mulige, og stemningen i teamet er god! Garden er fenomenale, og jeg tok opp en snutt på video. Her er den:

Helt til slutt i kveld fortalte Cato Zahl-Pedersen om sin ekspedisjon til Everest i fjor. Det var ganske fascinerende, men han holdt dessverre innlegget på et litt gebrokkent engelsk. Sikkert greit for de som var fra utlandet, men tror det var en del det gikk hus forbi. En del flotte bilder, og mange spennende perspektiver på ting. Her viser han bilde fra en basecamp:

20080403everest.jpg

Han selger boken om dette for 200,- i morgen, så da skal jeg sikre meg et signer eksemplar, beklager Ingunn… 🙂 Det har blitt en sen kveld (har passert 23), men nå er det definitivt natta…

Takk for hilsener i løpet av dagen – vi blir inspirert!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Gull på 10 km langrenn!

 1. inger johanne sandell sier:

  Gratulerer! Det var jamen en meget god tid! Er stolt av deg John! Og imponerende ledsagere klarer å følge med i sporet..Lykke til med forsettelsen!

 2. Harald V. sier:

  Gratulerer fra oss også – spesielt til deg John, men også til ledsagere. 40 minutter på 10 km. er jo råbra!!!!!
  Lars skrev her forleden at Bjørndalen bør passe seg og det er vi helt enig i. Men langsrennsløperne skal heller ikke være trygge skjønner vi etter dagens øvelse.
  Lykke til videre.

 3. Tove Sandell Hepburn sier:

  Dere må jo bare ha det utrolig moro?! Gratulerer gratulerer. Emma og Tuva er veldig interesserte og lurer på om det er bare bestefar som får gull eller noen andre også….De hilser så mye og heier på bestefar!!
  K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.