Fortsatt råe tilstander

Vi har fortsatt med heftige distanser, og jeg har logget 30 km i dag også. John har fokusert litt mer på skyting, og Ole Einar Bjørndalen kan bare gå å gjemme seg. Her smelles 5 blinker ned på null komma niks. Her er John rett før vi starter i dag morges, med Bitihorn i bakgrunnen:

20080104bitihorn.jpg

Formen er god, men er ganske mør etter gårsdagen. Heldigvis var føret bedre i dag. Gikk på fiolett spesial i 20 km til lunsj, og så brukte vi den nye SkiGo-boksen etter lunsj. Den var ikke billig, men den reddet helt klart ettermiddagen. Her legger vi om rett etter start, og dermed er det bevist at jeg er med også – tusen takk for lån av bilde John:

20080104john2.jpg

Jeg fikk også låne flere bilder av John, og her har han fanget lyset i det det spiller med skyene. Tror det er fra i går:

20080104john1.jpg

Da vi var ferdig med 10km i ettermiddag rakk vi akkurat skyting. Korr hadde akkurat skutt, og han fikk ned 4 av 5 blinker. Han utfordret John, og han tok utfordringen. Dermed forsvant fem blinker ned på rekordtid! Det var skikkelig imponerende, og vi er spente på morgendagen! her innser Korr at han er slått, men er like blid:

20080401john3.jpg

Badstua smakte ekstra godt i dag, og musklene ble litt mørnet. Jeg har kjent det en del i høyre skulder i dag, og håper det forsvinner. Dessuten er det ganske slakke forhold i hofteleddsbøyeren. Det går seg nok til. Heldigvis er konkurransen under 5 km i morgen, med innlagte pauser under skytingen.

Middagen var som sedvanlig helt vill. I dag var det skalldyrbufé, og de hadde chilimarinerte scampi. Jeg klarte å ta litt annet også, blant annet en skogsbærsorbé – men du verden som de scampiene er gode! Prøvde å begrense meg litt, for jeg skulle jo rett ut for å ta skiene. Slik er livet for den selvoppnevnte skiprepper på Team 426 (romnr vårt). Swix har i alle fall ikke noe særlig cred lenger… Men, rensing av ski er ikke så ille vanskelig, og jeg tok med iPoden med filmmusikken til “Into the Wild”. Dermed gikk det unna. Fikk også litt selskap av en norsktalende mot slutten, ellers var det bare russere i smøreboden. Russisk er helt gresk, for å si det på den måten…

Nå har jeg lagt inn bilder og tekst her, og skal ha en rolig kveld med boka til Loe & Co. Lurer litt om jeg skal lese litt om den på nett. Det er utrolig hva de klarer å få ut av gamle Shakespeare-bøker… Men, det er spennende og lettlest, og da skal jeg ikke klage! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.