Rå start på uka

Vi gikk 20 km før lunsj på veldig bakglatte ski, og fulgte opp med 10 til etter lunsj. Her er et bilde fra bussen på vei ned til stadion i dag tidlig:

20080331jonperanders.jpg

Mange har hatt problemer med skiene i dag, og Swix-folka ga bare opp. Så nå har jeg kjøpt en boks fra Ski Go som skulle være ok. Så får vi se i morgen – blir vel ganske like forhold ser jeg for meg. Klister er noe klin, men må vi så må vi.

Etter lunsj var det også skiskyting, og vi tok en liten video av dette. Den skal jeg legge på YouTube, og her kan dere se den:

I tillegg til lyd brukes haptisk – det betyr at blinken tegnes på ryggen.

Nå har vi hatt badstu, og er ganske møre alle tre. Det ser kanskje ikke slik ut på dette bildet, men det er den nakne sannhet:

20080331gutta.jpg

Det har vært en knalltøff start på uka. Men, vi liker det. Brune og fine er vi også blitt i dag. Sola steika skikkelig på ettermiddagen, og regnet som var meldt så vi ingenting til.

Blir veldig deilig med middag. Vi har sikkert brukt noen tusen kalorier i dag. Etterpå må ski renses, og så er det gudstjeneste i Lyskapellet som jeg tar en tur på. Så vi har ikke altfor mye program i kveld. Det blir mer hektisk sånt sett utover i uka, men premiesermonier og sånn.

Til slutt et portrett av John som ble bra:

20080331john.jpg

Etter middag: De tusenvis av kaloriene vi har brukt i dag er definitivt erstattet….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Rå start på uka

 1. Harald V. sier:

  Godt å se at dere har fått en bra start. Imponert over John som traff 5 blinker så vidt vi hørte. Lykke til videre, håper føret blir bedre etterhvert. Hilsen alle oss på Årnes.

 2. Tove sier:

  Hei drømmeteamet! Ser dere er godt i gang med uka, håper dere får et flott opphold. Ser ut som om pappa holder koken i år også:0)
  Klem Tove

 3. Ingrid, Kine og Henriette sier:

  Sitat Kine: Den ene ser ut som at han har vondt og den andre ser kokko ut og den tredje ser sterk ut….. (Bar-overkropp bilde…) Sier ikke noe mer om hvem som er hvem….. 🙂
  Imponerende av John å treffe blink på alle 5 skuddene (sier nesten skytterprinsesse Ingrid Omland grimstad…. 🙂
  Det var sabla godt å få lurt gamle kallen idag! Tenk, han gikk 5 på som vanlig…… he, he….Har dere hørt historien om da Per Anders fløy ut i gata bare i trusa tidlig på morgenen? Kona kom hjem gråtkvalt 1. april etter nattevakt og fortalte at ho hadde vraka bilen i fronten…. he, he….
  Dere er HELDIGE som får nye snøen i siste drag! Kos dere. Og pass på hverandre så dere ikke blir tatt av ras og sånt…. Klem

 4. Lars sier:

  Tusen takk for hilsener!
  Det blir ikke kjedelig denne uka – for å si det sånn!
  Vi er veldig spente foran morgendagen (onsdag). Det er meldt snø i natt og regn i morgen. Da blir det avanserte smøreforhold.
  Men, humøret er uansett på topp! Vi begynner jo å få litt erfaring, og igjennom kommer vi uansett! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.