Full vinter på Beitostølen

Klokken 09 forlot vi – Per Anders, John og undertegnede – jernbanestasjonen i Kristiansand. Da var det regn, og det varierte litt i intensitet helt til Fagernes. Så gikk det over til snø, og her er utsikten fra SAS-hotellet i ettermiddag:

20080330beito2.jpg

Det er som dere ser ingen grunn til å klage på lite snø… Brøytekantene er opp mot to meter, og etter meldingene på yr.no skal det snø frem til kl 7-8 i morgen tidlig. Så skal det bli spredte regnbyger med sol innimellom. Vi skulle overleve det helt greit.

Kjøreturen gikk greit, men det er godt med en god hvil etterpå:

20080330beito1.jpg

John og Per Anders deler dobbeltsenga, mens jeg har en gjesteseng under vinduet til høyre. Puffen nede til høyre er mitt nattbord. Ikke akkurat så mye plass å slå ut håret på, men så er jo jeg vant til å bo i telt… Her er det til sammenligning både dusj, varme, kontakt, WiFi og diverse annet som mangler i teltlivet.

Maten er jo noe helt for seg selv, og jeg gleder meg allerede til middagen som begynner 18.30.

Skiene mine skal bare sikles, men preppeoppgaven på de andres ski er nok litt mer kronglete. Tar fatt på dette etter middag, men skal ha en halvtime med en bok før det. Fikk tak i “OrGanisteN” av Erlend Loe og Petter Amundsen på Mammut, så jeg skal se om den er noe å samle på.

Er veldig fornøyd med at jeg fikk unna nesten alt på TODO-listen før jeg dro. Hadde planer om å skrive en artikkel til adrenaline.no om bursdagsfeiringen til Herman, men tar det litt underveis. Stilling av klokke gikk nesten uproblematisk, men min Nokia stilte klokken frem av seg selv. Nå hadde jeg gjort det manuelt før jeg la meg, dermed ringte den en time for tidlig. Men, fant en hyggelig bok i vinterstua – og livet var ikke så verst! 🙂

Det er jo som regel litt flere som leser her disse dagene, så derfor vil jeg sende en hilsen spesiell hilsen til dere! Vi setter stor pris på litt hilsener i løpet av uka! 😉

Før leggetid: Middagen var god, og det er mange kjente her! Flere av de jeg var på Beitostølen med i januar er her også! Veldig koselig.

Deretter var det skiprep, og det gikk raskere enn jeg trodde. John sine ski hadde litt voks etter påske, og det kan vi bare smøre over. Per Anders sine var med klister fra Wasaloppet, men det var et tynt og fint lag. Nå er det fjernet, og så får vi brenne inn litt voks i bunnen i morgen tidlig. For glatt etter at jeg har brukt smurningsfjerner i kveld.

Boka til Loe er ikke så verst. Leser litt innimellom, og jeg synes han skriver veldig levende. Vet ikke helt hva slags genre jeg skal kalle det, men det blir kanskje tydeligere etterhvert.

Helt sikkert er det at jeg må få litt mer søvn i natt. Glemte sov i ro, men fikk tak i siste paret de hadde i resepsjonen. Omtrent som å bli bønnhørt… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.