Effektiv lørdag

Startet dagen med å webbe en artikkel og galleri ut på adrenaline.no. Så har jeg også oppdatert litt på padleguiden.no. Deretter er det pakking til 8d på Beitostølen og Ridderrennet! Her er et av bildene i galleriet på adrenaline.no:

20080329claus.jpg

Så har jeg solgt en padleguide, og ruslet en tur i det fine været. Lage en CD med bilder til Menighetsbladet, og funnet noen godbiter hos Kallestad…

Nå skulle jeg gått i gang med nok en artikkel, men tror jeg skal ta det litt rolig frem til vi får besøk kl 17. 😉 Det er jo greit å ha litt overskudd og gå på. Så fortsetter jeg heller litt i kveld evt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.