Flott ukesavslutning

I kveld har det vært Korsvei CaféCafé Jabes. Temaet var “Kristen motkultur“, og Knut Grønvik sto for foredraget. Her blir han intervjuet av Anne Grethe før start:

200803258korsvei.jpg

Og her er et nærbilde av en av dekorasjonene:

20080328lys.jpg

Oppmøtet var formidabelt. Nesten 100 stykker dukket opp til da Knut entret scenen. Han tok utgangspunkt i de ti budene jeg har publisert før her i bloggen. De ble tre meget tankevekkende kvarter! Vi fikk solgt nesten 10 bøker, og flere tegnet abonnnement på magasinet Strek. Alt i alt en meget vellykket kveld, der vi også fikk flere nye e-poster. Nå nærmer vi oss 100 stykker!

Dagen begynte med litt adm, og jeg føler at jeg snart er i mål før Beitostølen. Skal prøve å få publisert en artikkel eller to på adrenaline.no i morgen, ved siden av pakkingen. Utsendelse av info i forbindelse med kurs er i boks, og vi blir i alle fall 6 stykker på nybegynnerkurs i april.

Klokken 11 møtte jeg Ingunn på Spicheren, og vi gjennomførte en knallhard klatreøkt. Ingunn toppet ut en 6’er hun har kranglet med en stund, og jeg var rett ved å gå en 6+. Dessuten klatret jeg over halvparten av to 7- ruter. Dette begynner å bli virkelig moro!

Etterpå dro jeg ned til Harald, spiste lunsj og vervet han i Forbundet kysten. Postet noen padleguider, og syklet hjem igjen. Der sovnet jeg litt i godstolen, før jeg syklet ned for å rydde på plass til Korsvei. En god dag (og en tidlig kveld)!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.