Mye webbing

Har jobbet en del med web for andre i går og i dag. I går fikk torethomassen.no en del nytt innhold. I dag er prestegarden.no blitt helt redesignet, og jeg har også lagt ut litt nytt innhold (aprilbrevet) på anamcara.no. Så var det trening med John kl 12.

Etter det ble det ganske rolig, med lesing og litt middag. Dermed minker det på TODO-listen, men det blir litt å ta fatt på i kveld og i morgen også. Vi skulle egentlig klatre i kveld, men vi er for slappe. Kanskje jeg får det litt over meg etterhvert. Har to artikler til adrenaline.no jeg gjerne skulle ha publisert, og så må jeg sende ut informasjon til kursdeltakerne på nybegynnerkurset i midten av april.

Jeg tror det skal gå greit å lande dette innen søndag morgen. Har avtalt med John at vi skal møtes 08.45 søndag morgen, og så drar vi avgårde til Beitostølen og Ridderrennet. Det skal bli moro!

I posten i dag fikk jeg magasinet Kysten. Der var det en artikkel av Harald Stensland med tittelen “Fars fraktefart“. Den var veldig interessant, selv om jeg har fått med meg noe av dette fra før også. Vi har jo tross alt hatt noen lunsjer… 🙂

Senere: Ble en drøy time foran skjermen til gitt. Har gjort en del forberedelser til info-utsendelsen til kurset i april. Har pr.d.d. syv påmeldte, og det er egentlig nok. To eller tre kajakker skal leies ut. Tror det skal bli en morsom helt. Ellers fikk jeg en bestilling på padleguiden fra Sverige, og han ville betale med PayPal. Dermed måtte jeg finne ut av det igjen, og denne gangen sendte jeg bare en e-post til vedkommende. Så kom pengene med en gang. Veldig hendig. 15,- i gebyr, og det tok kunden mesteparten av. Nå har jeg to kontoer der, og jeg må prøve å få slettet den ene. Har en på mitt private kort, og en på firmakortet. Det er den på firmakortet jeg ikke kommer inn på – utgjort. Må kanskje begynne å bruke PayPal litt mer aktivt. Muligheten til å donere bør ligge lettere tilgjengelig på fx. keltiskfromhet.no enn bare et kontonummer langt innimellom…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Mye webbing

  1. solveig sier:

    de prestegårdssidene likte jeg godt 🙂 nå kommer nye korsvei-sider også snart!!!

  2. Lars sier:

    Tusen takk Solveig! Jeg synes også de har noe fredelig og godt over seg – akkurat som stedet selv.

    Gleder meg veldig til nye Korsvei-sider, og håper jeg kan bidra litt her fra tid til annen. Bilder har utviklerne i alle fall nok av! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.