Tilbakemeldinger

Jeg får stadig oftere hyggelige e-poster fra folk som er innom sidene mine. Det setter jeg utrolig stor pris på. Her er utdrag av en e-post som kom før påske:

“Dine flott naturbilde opnar for meg ny dimensjonar av det vakre i all skapningen.
Og gjer livet mitt rikare og meir meiningsfyllt.”

Her er litt fra en annen jeg også ble svært takknemlig for:

“Nå tenkte jeg at jeg bare måtte sende deg en mail og takk for alt det fantastiske stoffet som ligger på nettet som du har lagt ut der. Når jeg søker opp tema jeg brenner for, som friluftsliv, Gud, stillhet osv dukker navnet ditt alltid opp. Jeg har sett lysbildene dine og lest noe av det du har skrevet og det treffer meg midt i hjerte. Det er jeg nok ikke alene om. Og jeg blir så glad for at der er noen “der ute” som formidler og brenner for dette. Du setter ord på mye som jeg bærer på inni meg. Tusen tusen takk!”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.