Annerledes padledag

Jeg møtte Jeff og Mark i Nodeviga kl 08 som planlag, men så ble det ikke helt som planlagt likevel. Vi pakket båtene, og var klar til å bryte den tynne ishinnen på vannet:

20080320jeff.jpg

Jeff var ganske svak, og har slitt med mageproblemer i tre dager nå. Da vi var klare til å dra, fant vi ut at det ikke var så lurt. Dermed ble det Kristiansand legevakt i stedet. Resepten var hvile, og jeg inviterte de til Tors gate. Så nå har vi selskap her i sludd- og snøværet. Skikkelig celebert selskap. Dagi er ikke her, så de har fått kjelleren. Trådløst bredbånd gjør det mulig for dem å få unna en del arbeid på nett, så ikke så galt at det ikke er godt for noe!

Jeg skal prøve å gjøre litt på padleguiden for Aust-Agder innimellom. Dessuten må vi prøve å få pakket litt til vinterturen. Den starter antagelig gørrtidlig på lørdag morgen. Må blant annet prøve ut 4 taktst miljøbensin på brennerne. Nå har vi jo spesialkunnskap i huset, så det skal nok gå bra!

Senere på kvelden: Ingunn og jeg var på Spicheren og fikk gjort unna en god klatreøkt i ettermiddag. Jeg fikk tid til et lite boblebad og litt badstu også. Så bar det hjem til god middag, og lang og hyggelig prat med ekspedisjonskarene. De har jammen vært med på litt av hvert…

Vi har ordnet opp litt på nett og sånn, og nå er det bare TV og ellers en rolig kveld. Ser ut som regnet fortsetter i morgen, men så skal det bli fint i helgen. Vi har funnet frem kart over Berdalsbu, og får gjøre unna resten av pakkingen i morgen. Tar nok inn to pulker i nysnøen, men slår opp teltet før det går for mye oppover….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.