Ekspedisjonsbesøk

Jeg har tidligere nevnt at det er en ekspedisjon på vei mot Kristiansand. Det viste seg at de hadde kommet til Kristiansand den 17. mars, og at de fremdeles var i byen. Jeg avtalte å møte dem kl 10, og intervjuet dem i 3 timer. Det inkluderte litt fotografering også. Resultatet ligger på adrenaline.no. Her er Jeff Allen og Mark Schoon utenfor kajakklubbens lokaler:

20080319besok.jpg

På vei hjem kjøpte jeg 5 liter 4 takts miljøbensin. Nå er jeg lei kjip gass på tur… Vel hjemme var jeg ganske sliten i hodet. Merket godt at engelsk ikke er mitt daglige språk. Etter to paracet og en liten hvil gikk jeg løs på artikkelen til adrenaline.no – samt billedgalleriet. Synes resultatet er greit nok. Mulig jeg blir med dem i morgen tidlig når de forlater byen. Da kan det fort bli et galleri til! 🙂

Vi har hatt besøk av svigermor og Ingunns tante i ettermiddag, og hadde god middag.

Sent: Har backet opp bildene til Jeff og Mark, og sendt en kopi til USA. Har også sendt flere bilder til Hilleberg, som jeg nå har inngått avtale med. Jeg er nå såkalt “proffsanvändare”! 😉

Jeff og Mark har allerede oppdatert ekspedisjonssiden sin, og jeg har fått rikelig med reklame for adrenaline.no:

20080319exp.jpg

Det går visstnok en film om Everest på TV2 nå i kveld, så da blir det litt TV… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.