Snart ut i felt!

I dag har det vært en del rydding, og boden er atter fylt opp! Dessuten er det blitt ganske ryddig i friluftsrommet i kjelleren. Ser i alle fall gulvet… Kameraene er testet, og jeg har kjøpt inn mat til 3-4 dager. Nå er det snart klart for feltarbeid i Aust-Agder!

Satser på å komme meg avgårde i morgen tidlig. Målet er å padle rundt ved Randesund, og så inn Kvåsefjorden. Innerst der er det en øy med et fint jorde til teltet visstnok. Jeg gleder meg, og har allerede gjort unna litt pakking. Har ikke prøvemontert Asoulo-teltet, men regner med et går greit. Det blir første teltovernattingen i år, og det er jammen på tide!

Web-oppdraget jeg har jobbet med en stund er nå nesten ferdig, og jeg regner med å lansere det rett over påske!

Skal sende noen gruppemeldinger på e-post før jeg drar, og så er det neimen ikke mye igjen på TODO-listen. Så kan jeg endelig få konsentrert meg om å padle. Lage guide. Ta bilder.

Kommer tilbake hit igjen tirsdag kveld/onsdag morgen, og satser på gode værutsikter. Da blir det påskeferie til Haukeliseter med Ingunn og Herman. Så setter vi opp et telt syd av Haukeliseter, og går dagsturer. Det kan bli koselig!

Har som sagt ryddet en del, og til og med arbeidsrommet har en del gulvflate i kveld. Også på nett er det ryddet litt, og jeg tror adressen min er endret til Tors gate 27A der det var nødvendig (CV, hjemmesider osv.)

Skal prøve å få pakket litt mer utover kvelden, men ellers bare ta det rolig. Har vær utrolig hektisk siste uka…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.