Fredda

Såkalt nedtrapping mot helgen har det vært dårlig med. Startet 06 i dag også, og nærmer meg slutten på et weboppdrag jeg har vært svanger med en stund.

Etter frokost var det på´n igjen i kjelleren. Innimellom var jeg innom og hentet 16 GB CF-kort til D300, og solgte min D200 med Tamron 28-200-linse. Det var deilig, selv om den også vil bli savnet litt. D300-kameraet virker veldig likt, og det blir spennende å prøve. Skal se om jeg ikke kan få tatt de første bildene i ettermiddag/kveld.

Vi var ferdig i kjelleren litt over 4, og jeg skal også prøve å få ut noen bilder derfra. Har laget noen flotte skistativer blant annet!

Nå blir det pizza, og så noen hyllekjøp på BilTema etterpå. Blir nok ganske aktiv kveld, men “Nytt på nytt” er hellig! 🙂

Sen kveld: Ble ingen bilder, men har fått montert begge kameraene… Gjorde ferdig plakaten til Korsvei:

plakat20080328_web.pdf

etter at jeg hadde vært på BilTema. Fikk alt jeg skulle og mer til der… Så var det Nytt på Nytt, og etterpå syklet jeg ned til Cafe Jabé. Hang opp en plakat på døra, og la 15 stk på disken. Så håper jeg de spres i påsken. På vei hjem ramlet jeg innom Domkirka. De har åpent fra 21.30-24 hver fredag, og en tur innom anbefales. Dessverre var det musikk fra en ghettoblaster ved altere, så stillheten er truende på en fredag der også. Jeg var alene, så kunne vel egentlig ha slått den av. Stillhet i kirkerommet er noe av det tryggeste jeg vet, men skjønner at jeg er ganske alene om å ha det sånn…

Kald og klar kveld. Minusgrader og kald sykkeltur. Nå blir det litt lesing før jeg skal sove lenge….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.