Aktivt liv

Nå er det en stund siden jeg var innom her, og jeg har på følelsen av å være inn i en sentrifuge… Her er en oppdatering.

Tirsdagen startet 06 med webarbeid. Så gjorde jeg unna masse ærend i byen. Blant annet har jeg nå fått laminert kart å padle etter for hele Aust-Agder. Gifteringen fant jeg igjen. En del ting ble kjøpt inn i forbindelse med oppussing her i Tors gate osv… D200-kameraet ble nesten solgt (skal levere det fredag) osv.

Vel hjemme var det arbeid med bod, helt til jeg dro avgårde for å snakke med teamet fra Ut i naturen. Vi planla litt onsdagen – og hele onsdagen var jeg sammen med dem. Startet onsdagen med en tur på Montér kl 07.00, og fortsatte med Anne Marie og Dag fra NRK fra 09-14.30:

20080312nrk2.jpg

Så det er lange dager om dagen. Etter padlingen og opptakene i går var det oppussing og web til ca 21.

Gikk på 06 igjen i dag morges, og den timen-halvannen da er veldig effektiv. Men, så bli jeg matt også… Etter frokost har det vært litt handling av mer materialer, og nå skal jeg snart på et møte på Prestegarden. Skal ta noen bilder, og håper å få lansert nye websider før påske.

Senere: Pulsen på prestegarden gjorde underverker, og vi fikk deilig mat. Godt å se at det vokser og gror der borte, og snart er websidene ferdig. Fornøyd med bildene jeg tok i dag, så da er det bare struktur og plassering igjen. Håper å bli ferdig i løpet av helgen.

I dag kom også teltene fra Hilleberg:

20080313hilleberg.jpg

Til venstre har vi en versjon av Atlas, med gulv i den svarte posen til høyre. Den røde posen inneholder en rød versjon av Asoulo, og den gleder jeg meg virkelig til å prøve! I den grønne er det en Tarp på 3,5x3meter. Blir spennende å se hva en kan mekke til sammen med Asoulo med denne… 🙂

Dro rett på klatring på Spicheren etter prestegarden, og fikk en god økt. Ble også tid til boblebad og badstu. I badstua lærte jeg å si “God kveld” på kurdisk – “Garwash”. 😉

Så for meg litt kveldsjobbing, men tror heller jeg starter tidlig i morgen… Er ganske mør nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.