Helg

Fredagen ble ganske mye vas… Litt umotivert. Vi var på premieren til “Into the wild” i går kveld, og det var en flott film! I dag har vi hatt en rolig start på dagen, og skal snart møtes på Spicheren for en klatreøkt. Etterpå er det bursdagsfeiring på Dolly Dimple.

Sen lørdagskveld: Klatringen på Spicheren gjorde godt. Både Herman, Ingunn, Harald og Bjarte var med på moroa! Etterpå var det boblebad, og en regnfull sykkeltur ned til byen. Her ble det tale i anledning min brors 36 årsdag på torsdag. Han fikk sykkelguider til Kristiansand og sykkelrute 3, samt en flaske spenol. Vårens mål for han og kollegaene er Lillehammer – Oslo.

Etterpå handlet vi på vei hjem (i fortsatt striregn), og har hatt en koselig kveld med bøker. Jeg ble ferdig med Flood sin bok om stillhet, og har oppdatert oppdatering i bloggen. Har også oppdatert bokoman.no.

Innimellom dette har jeg nesten gjort ferdig saken på adrenaline.no om alpene. Den kommer i morgen. Må heller ikke glemme at jeg fikk et flott tips av Paul på Spicheren. Han kjenten en i Grimstad med masse kulturhistorie, og han skal jeg helt klart oppsøke!

Men, nå er det natta – har avtale om padling med Gareth kl 10 i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.