Webbing og handling

I lunsjen var vi på Skeidar og ordnet en sovesofa + et barneteppe til kontoret (rødt og gult med krøllalfa!). Før og etter har jeg jobbet med nettsidene til AnamCara, og de er nå ferdig:

20080306anamcara.jpg

Tror dette er omtrent sånn det blir, og i morgen har jeg et nytt nettsted som skal rehabiliteres… Fikk ferdig alle kart for Aust-Agder i går, så jeg er nå litt i gang med det også. Dessuten har jeg bestilt 2 billetter til «Into the wild», som har premiere i morgen. Gleder meg veldig til det!

Når det gjelder kveldens årsmøte i Kajakklubben er jeg ikke fullt så lystig. Har gitt beskjed om at jeg ikke tar gjenvalg, men valgkomiteen har bare satt meg opp likevel… Blir spennende å se hva som skjer – jeg kommer tilbake med referat senere i kveld…

Etter årsmøtet: Møtet forløp mye bedre enn fryktet, og jeg er både lettet og glad! 🙂 Nå skal jeg kose meg med nytt nummer av Flux, og ta en tidlig kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.