Opprydding etter interrail

Dagen i dag har stort sett gått med til å rydde etter interrail. Jobber med et billedgalleri fra turen, og her er ett av togene vi tok:

20080304tog.jpg

Og sånn så min første interrail-billett ut (legg merke til at jeg ikke fikk brukt alle klippene):

20080304interrail.jpg

Arbeidsrommet begynner å ta form her nede i Tors gate, men det er fremdeles en del som ikke er ordnet. Ved siden av den fysiske ryddingen har jeg fått unna litt fakturaer og styr med regnskap for 2007. Har også sendt ut en padleguide. Så jeg begynner å komme inn i tralten igjen…

Senere: Ryddet frem til 14, og så fikk jeg telefon fra NRK og Sveip-redaksjonen. De ville ha meg med på en prøvesending kl 17. Jeg tror de begynner sine sendinger i morgen. Det skulle foregå pr. Skype, og det har jeg installert nå. Prøvesamtalen var rimelig imponerende. Nå har jeg feit linje her også, men kvaliteten var vel så god som på iChat. Dermed så løp jeg meg en tur, og det gjorde godt. Knallfint vær med iskald vind her i Kristiansand i dag. Rakk akkurat å spise middag før NRK var på tråden. Vet ikke helt hvordan de synes det var, men jeg synes det forløp greit. Så får vi se om jeg får være med på en ordentlig sending også…

Har prøvd å installere Norton på den bærbare, og det var neimen ikke gjort i en fei. Tror jeg nærmer meg noe nå.

Dessuten har jeg publisert to foredrag – sjekk ut oppføringen foran denne… Særlig var det godt å få lagt ut noe på m24.no igjen. Viktig at det nettstedet holdes vedlike…

Ellers virker det som om sakspapirene til KKK sitt årsmøte er i farta, og det er deilig. Men, årsmøtet skal jo gjennomføres også!

Sent: Har gjort klar en artikkel fra Folkevett til m24.no også. Da begynner det å minke litt på TODO-listen… Men, den er lang fremdeles. Skal webbe mer i morgen, men nå er det natta…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.