Oppstart

Etter en litt rolig uke etter bryllupsreisen, er nå takten i ferd med å øke igjen. Startet dagen med å levere regnskap i Grimstad. Det er momsavregning 10. mars. Etterpå var jeg på møbeltitt på Sørlandssenteret(!)

Det resulterte ikke i noe kjøp, men jeg har i alle fall fått litt overblikk over forskjellige modeller. Sovesofa står på ønskelisten, og det var ganske mye å velge i. Vi får se etterhvert…

Så var det trening med John, og formen er ikke så verst.

Ble ganske sliten, og da Larsson var ferdiglest (endelig – den Millenimstriologien er jo utrolig spennende), så sovnet jeg litt i sofaen. Etter middag gikk jeg over til klatreihostorien til Grimeland. Den er ikke så spennende, men slettes ikke ueffen…

Nå er det klatring på Spicheren kl. 19. Ingen skal si at jeg ikke får trent nok i alle fall. Håper å få gjort en del nett-ting i morgen. Det er en del på lista…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.