Full fart fredag

Har virkelig begynt å ta fatt i ting nå, og slo av iMacen godt over 22 i går kveld. På igjen før 08 i dag, så da er hverdagen på plass igjen… Startet dagen med å inngå en avtale med Hilleberg, og sesongen 2008 skal jeg bruke et Soulo. Gleder meg til å prøve det. Virker som om det erp å samme størrelse som Unna, men med fortelt på ene siden. Dessuten er det antagelig enda mer vindstabilt med 3 stenger:

20080229soulo.jpg

Dermed er det bare å begynne og glede seg til nok en slik morgen:

20080229stemning.jpg

Men, nå er jo ikke de så ofte… Dette var i utgangspunktet et høydebilde, men jeg har beskjært det for bruk i kveldens foredrag. Her er det bare usedvanlig stille vann… En av de morgenene jeg husker godt…

Skal prøve å ha ferdig foredraget og sakene til Kajakklubben før lunsj….

Sent på kvelden: Ble ikke helt ferdig før lunsj med foredraget, men tidlig på ettermiddagen. Gareth var innom, og sammen gjorde vi ferdig årsberetningen til KKK. Redegjørelsen om Nodeviga skrev jeg i går. Så nå er det ferdig. Tok det litt rolig frem mot avgang. Pizza og god bok.

På 25+ var det ca 25 stk, og det ble en veldig hyggelig kveld. Mulig jeg var litt dyster, men jeg er jo litt engstelig på naturens vegne når det gjelder denne stillheten. Tror jeg skal prøve å få lagt ut foredraget i morgen – det var flere som hadde lyst på muligheten til å laste det ned.

Fikk også solgt 4 padleguider, så det var en god kveld! 🙂

Nå skal jeg lese litt i siste bindet av Milleniumstriologien til Stieg Larsson. Det er jo utrolig spennende…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.