På nett i nytt hus!

I dag var Bredbåndspatruljen innom, og jeg er på nett igjen – nå fra Torsgt! Dermed blir det mulighet for å legge ut bilder og sånn, og her er første bildet fra bryllupsreisen. Tittelen er “Lars – høyere enn Matterhorn!“:

20080228matterhorn.jpg

Har også tatt 7 panoramaer, og her er deler av det beste:

20080212alper4.jpg

Og her er Ingunn i en sving:

20080212sving.jpg

Skal nok få lagt ut flere ting etterhvert…. Har fått lagt ut et brev fra Lindesnes kommune på padleguiden.no, og oppdatert boklisten på bokoman.no. Nå er jeg ajour med padleguider, og skal på postkontoret for å få tak i flere konvolutter.

Skype er installert, og det er veldig mye spennende på programmet fremover. Men, har ikke fått fastsatt noe padling, og har nå prøvd å rydde litt plass til helgen. Satser på at lørdag eller søndag blir padletur fra fx Høllen. Håper å få startet på Lillesand kommune til uka…

I dag blir det mest foredrag til 25+ i morgen kveld, regnskap i firma og forberedelsen til Kristiansand Kajakklubb sitt årsmøte i neste uke…

På ettermiddagen: Har ikke klart å dy meg, og har nå krydret bloggen med en del bilder fra ferien. Tok 320 bilder underveis… Har også kjøpt inn konvolutter og frimerker til padleguider, og har to på vent som jeg må få sendt ut. Ellers har jeg fått melding om seminar om Kapelløya, og dette har jeg meldt meg på. Plutselig var jeg inni en e-postutveksling med noen derfra. Det ene tar det andre veldig fort. Skal prøve å roe ned litt frem til middag, og så fokusere litt strengere utover kvelden. Men, det er i alle fall utrolig godt å få tilgang til nett sånn kjapt igjen…

Sent på kvelden: Har kommet godt i gang med foredraget, og regner med å ta det inn i løpet av morgendagen. Dessuten har jeg gjort over halvparten av det jeg skulle for Kristiansand Kajakklubb, og betalt et lass med regninger. Har blant annet meldt meg på tur med KRIK i begynnelsen av juli. Da skal det padles i Telemarkskanalen! Det skal bli utrolig gøy, og veldig fotogent… 🙂 Dessuten har jeg landet en samarbeidsavtale med Hilleberg, og det er jo moro! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til På nett i nytt hus!

 1. Eivind M. sier:

  Stilig bilde! Jeg stod på det som ser ut som nøyaktig samme sted kvelden 1. august 2000 – på Nasjonaldagen til Sveits. Rakettene som skulle markere nasjonaldagen rakk ikke opp til platået vi stod på, så det ble ingen stor markering, men det var allikevel ikke vanskelig å bli overveldet av stoltheten til det fjellet… 🙂

 2. Harald V. sier:

  Flott å se på bilder og godt at du er på nett igjen.
  Fant ikke brevet fra Lindesnes kommune.

 3. Lars sier:

  Det ligger under “her” i kalenderen – oppføring 28. feb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.