Tilbake i Kristiansand

Startet fra København kl 08.23 i går morges, og ankom Kristiansand litt over 23 – halvannen time forsinket. Etter å ha kjørt tog i hele Europa, måtte selvfølgelig NSB klinke til med en skikkelig forsinkelse…

Hele togturen via Gøteborg til Oslo gikk etter planen, men så ble det buss til Kongsberg fra Oslo. I bø måtte vi vente på noen som hadde tatt taxi fra Oslo. Så ble det jo “kryssende tog” osv… Tida gikk, og jeg storkoste meg med andre boken til Stieg Larsson. Gikk hjem (Ingunn hadde sovna), og satte meg til i vinterhagen med boka. Var ferdig med alle de nesten 650 sidene kl 04.30. Altså litt over 19 timer… Har vel ikke hatt en så intens leseopplevelse siden DaVinci-koden…

Prøvde å sove lenge i dag, men sliter med mageproblemer. Har hatt det siden Paris. Derfor sto jeg opp, og har brukt dagen på små ærend. Sett igjennom post, lest tidsskrifter, vært en liten tur i byen, hentet Nikon D300 osv…. En snartur innom mammut-salget ble det også, men fant ingen av titlene med Tolstoj.

Matlysten er rimelig dårlig, og det er tredje dag på rad med sentrifuge i mellomgulvet. Håper det går seg til. Har bare nettilgang på mobilt bredbånd etter 17, så det blir ikke altfor mye netting. Har jo alle bilder og sånn på den andre maskinen… Bredbåndspatruljen kommer på torsdag. Skal prøve å slappe ganske greit av fram til da, men merker allerede at det er mye som “faller over meg”…

Har fått montert alle bildene, og gleder meg til å dele dem med flere! En del av panoramaene fra alpene ble bare helt fantastiske!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.