Vatikanet

Var innom Peterskirken i gaar, men ble ikke saa lenge. Vanvittig digre saker, og vitner om en enorm rikdom… Skriftstedet om at “Guds rike er inne i dere” kommer liksom ikke til sin rett her…

20080219vatikanet.jpg

I dag begynte vi dagen med aa besoke museet i Vatikanet, og det var ogsaa helt enorme saker. Rafael og Michelangelo. Det Sixtinske kapell. Utrolige saker alt sammen, men har en bismak i munnen i dag ogsaa. I guide-boken staar det at den katolske kirke hadde saa ufattelig mye penger paa 1700-tallet at de maatte gjore all kirkebyggingen og saann som PR.

Men, det var noen morsomme ting her ogsaa. Blant annet et kart fra 1528. Provde aa ta et bilde av det, og skal legge det inn til uka… (hvis det blir bra)

Naa har vi vaert innom en inernett-kafe for aa planlegge resten av bryllupsreisen, og den blir slik:

Torsdag: Tog til Milano

Fredag: Tog til Paris

Lordag: Nattoget til Hamburg, og saa videre til Kobenhavn paa sondag.

Vi ligger i Kobenhavn til mandag, og saa drar Ingunn til Kristiansand med fly. Jeg hadde planlagt aa ta ferge fra Hirtshals, men ser ut til at det er stufullt frem til onsdag. De setter inn ny ferge i de dager… Kanskje jeg maa dra over Oslo. Vi faar se. Sjekker naar det naermer seg enda mer.

Men, naa er det atter ut i solen! Vi har vaert utrolig heldige med vaeret paa denne turen, og spiser lunsj ute hver dag her i Roma!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.