Berlin

20080209berlin.jpgEtter en ganske tidlig start fra Köbenhavn kom vi til Berlin i gaar ettermiddag! Toget var oppe i 199 km/h paa det meste, og i en sann hastighet hadde Kristiansand – Oslo gatt unna paa under 2 timer…

Paa plass i Berlin tok vi M41 til “De tre smaa griser”, som er et morsomt hostel/ungdomsherberge. Det ligger rimelig sentralt, og vi tok saa apostlenes hester fatt. Vi gikk opp til Unter den Linden, og vandret i dette omraadet resten av dagen. Fikk oss baade en god middag, og sjokolade/kaffe. Sovnet foer kl 22… 🙂 Utrolig deilig med mye sövn…

Frokost paa hostellet, og saa har vi tatt en liten planleggingssession paa en internett-kafé. Det er en ganske lang tog/buss-tur i morgen, med rimelig mange bytter. Blir spennende!

Vi har ogsaa sett litt paa hjemturen, og det blir nok en hotellnatt i Köbenhavn siste dagen. Nattog til köbenhavn innebaerer at man maa gaa til baat midt paa natta. Men, naa skal vi paa byen i Berlin!

Paa kvelden: Vi dro videre til stasjonen etter Internett-sesjonen, og har naa plass-billetter i morgen! Det blir en lang togdag, og toget gaar 6.33. Vi satser paa aa vaere ute i god tid. Deretter gikk vi avgaarde paa maafaa, og var innom Guggenheim. Det var en ganske spess og hypa utstilling, men veldig interessant. Deretter var vi innom kjopesentre o.l. foer vi fikk med oss vesper i Berlinerdomen. Det var veldig mektig! Naa har vi spist middag, og nyter gratis internett og Häagen Dazs iskrem för det blir nattinatt. Tidlig kveld i dag ogsaa!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.