Mer København

Nok en dag i København, og i dag kommer Ingunn! Noen vil vel kanskje mene at bryllupsreisen ikke starter ordentlig før vi er i farta begge to… 🙂

I dag var jeg med Claus på jobb etter en lang og god natts søvn. Utrolig deilig! På jobb hos Claus traff jeg en av de siste danskene jeg sendte padleguiden til. Han jobbet i forlag, og da er det jo ekstra moro! Flere padleguider er på vei ut i Danmark også!

Han kjørte meg faktisk inn til byen, og nå har jeg shoppet to bøker til. En innføringsbok til Kierkegaards forfatterskap, og enda en biografi om Grundtvig. Sistnevnte tror jeg kanskje blir med Claus og Kristin til Norge i påsken. Den var litt massiv…

Så ruslet jeg ned til hovedbanestasjonen, og her sitter jeg nå. Ingunn skal være på vei inn fra flyplassen med tog, og siste jeg hørte var at flyet var litt forsinket. Regner likevel med at hun er ganske så om hjørnet… Gleder meg til å se henne igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.