Endelig ferdig…

I dag har det altså gått i ett fra 07, og nå er klokken snart midnatt… Begynte med å tømme søppel, og der fikk jeg hjelp av Ingunn. Så var det telefoner et par timer for å si opp/melde flytting osv…

Til lunsj hadde jeg en avtale med Nils Rune. Han er så råsprek, at det er fint å ty til han når tunge ting skal flyttes. Shalam endte opp med en sofa, og vi fikk flyttet over kjøleskap og ovn. Nils fikk litt med seg han også, så det var skikkelig vinn-vinn.

Deretter bar det ned i byen, og nå er interrail-billett i havn. Dessuten gikk det nesten en time i banken til valuta og kontraktsunderskriving. Nå skal alt være i boks!

Etter en kjapp middag kastet jeg meg over arbeidsrommet, og fikk god bærehjelp av Ingunn og Siri. Så dro jeg tilbake for å feie/vaske meg ut. Ta med resten. Det ble jammen litt det også…

Men, nå er skrivebord montert, og alt plassert. Det er ganske mye kasser her og der fremdeles, men tror dett skal ordne seg greit… Er utrolig trøtt, men så er alt ferdig pakket til i morgen også. Ingunn kjører meg til fergen litt over 07, og så går den 0815. Da skal jeg bare puste en halvtimes tid. Kjenne hvordan kroppen suger til seg næring. Vente på at rumpe og rygg finner setet. Det skal bli deilig! Se på havet… Det er ikke spesielt høye krav til “å gjøre” neste 2,5 ukene…

Kommer nok til å stikke innom her fra tid til annen… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.