Nest siste dag…

Gjorde unna en del i kjelleren før frokost, og så tok jeg meg tid til gudstjeneste i Lund kirke. Etterpå fortsatte jeg i Kongsgård Allé.

Seng ble demontert, og Mac backet opp på alle bauger og kanter. Skal være trygt å flytte den nå… Soverommet er nå helt tomt, og kjøkkenet er rett ved. Stort sett nedmontering av arbeidsrom igjen, men blir her til i morgen ettermiddag/kveld. Har litt annet arbeid som må ut i morgen.

Svigermor kom på besøk, og det ble middag.

Etterpå tømte jeg begge bodene i kjelleren, og nå er hengeren helt fullstappet med drit. Bilen er også full – så det blir en tur til i kveld. Har fremdeles ikke fått ned senga.. En del elektroniske komponenter jeg gjerne skulle fått ned også. Får se hvor mye jeg orker. Har prøvd å få litt oversikt over morgendagen, men det er neimen ikke lett…

Vet at dagen starter opp med en stappfull bil til fyllinga i Sørlandsparken sammen med Ingunn litt over 08. Så tar jeg det derfra. Har skrevet lang liste, så jeg skal prøve å få strøket ut ting fortløpende…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nest siste dag…

 1. Sverre sier:

  Gode Lars

  Kjenner meg litt igjen.
  Men eg har ikkje så all verda å gjera meg av med.
  Ryddar i div. skuffer og skap i dag.
  Haakon, eldste sonen, kjem i morgon og hjelper meg med det reint tekniske: Telf. internett, teve , kasett/DVD…
  Fredag kjem nokre vener med bil og tilhengar.

  Natt til laurdag blir mi fyrste natt i mitt nye husvere, ca. 60kv.m.
  Vonar eg får det like bra, som her eg bur no.

  Dei aller beste helsingar, Sverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.