Sliten…

Sov dårlig i natt, og tok det ganske rolig frem til lunsj. Etter lunsj har jeg jobbet med søknader til padleguiden, og sendt ut noen flere guider.

Dessuten har det vært litt budstyr her i dag, men det roet seg. Plutselig tok det seg opp igjen, og nå blir det full rulle her… Skal være ute til mandag, og leiligheten gikk for prisantydning. Skal signere kontrakt og sånn på mandag, så dette blir nok en laaaaang helg… Med masse bæring..

Litt senere: Da er den ene bokhylla tømt, Ingunn kjørt på fest og Herman i bursdag. Da kan bæringen begynne. Men, først skal jeg ha en god middag, og se “Nytt på nytt”. Regner med å få orden på en del boksakene i kveld, så får jeg ta resten i morgen tidlig… Nils Rune skulle være i farta fra 07…

Men, først skal jeg feire litt alene! 🙂

Enda senere: Ingunn og Herman ble levert, og så ble det kyllingvinger fra Maxi! De var ferdig 15 sekunder før “Nytt på nytt”, og jammen fikk jeg ikke med meg “Grosvold” i samme slengen (pakket ut litt banankasser underveis). Så var jeg tilbake i Kongsgård Allé, og gikk løs på resten av bøkene. Åge Harald (i 3. etasje) stilte sporty opp og hjalp meg ned med hylla. Skal se om jeg ikke kan få den inn alene, ellers får Ingunn og jeg ta den i natt… 🙂 Skal prøve å få litt orden i bøker utover kvelden og natten, men kjenner at jeg begynner å bli ganske så trøtt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.