Langspurt?

Fikk sett litt på avisen, men så var det bånn pinn. Først en drøy time i Torsgate, og så resten av ettermiddagen i Kongsgård Allé. Presseomtale har nok resultert i 5-6 solgte padleguider på to dager, og det er gøy!

Armene er kjempelange, men nå er det klart for utvasking i Presteheia. Heldigvis har vi fått hjelp av Barbro og Tore, så jeg skal konsentrere meg om å få tømt boden der oppe.

Ved siden av flyttingen har jeg fått oppdatert keltiskfromhet.no med en reiseskildring fra Mecky. Boklisten er også oppdatert, og jeg har bestilt forvaltningsplan for skjærgårdspark av alle kommuner i Aust-Agder med kystlinje. Har også funnet frem en annen finansieringskilde som jeg lukter litt på. Ser ut til å bli en spennende vår! 🙂

På kvelden: Måtte bare kaste inn håndkleet litt etter å ha båret inn en bil med ting i Torsgate. Lå helt stille i godstolen i 40 minutter, og gikk glipp av den første timen med vasking i Presteheia. Kom tidsnok til middag, og fikk pizza og salat. Deretter bare jeg ut alt fra boden i kjelleren, så nå er den klar til rengjøring også. Barbro, Tore og Ingunn ordnet brasene med vasking, så nå er det bare litt småting igjen der oppe. Men, hele parkeringsplassen er fylt opp med ting som skal gis bort/kastes. Det må jo også gjøres… Tror dette skal gå helt greit!

Viste Tore og Barbro rundt i Torsgate, og når jeg koblet på nett var det 3 nye bestillinger av padleguiden. Tror nok at en sekser i Fædrelandsvennen og hederlig omtale i bladet Padling har gjort sitt til at salget nå har tatt seg opp. Fem stykker på en dag er nesten rekord! 🙂 Den ene skulle helt til Larvik, mens de to andre var i Vest-Agder.

Nå blir det en god og varm dusj, og så skal jeg bare slappe av frem til liturgisk aftenbønn. Et stort glass cultura er fortært, og det gjør godt. Har fått litt dilla på det etter oppholdet på Beitostølen i begynnelsen i måneden…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.