God start på uka!

Hadde en ganske rolig start på dagen, og ankom ikke kontoret før litt over 10. Da hadde jeg fått to SMSer om «terningkast 6», og måtte derfor sniklese i Fædrelandsvennen i gangen. Der var forklaringen:

20080128anmeldelse6.jpg

Sånt er morsomt, og da blir jeg jo bare enda mer gira på å gå i gang med neste fylke! 🙂 Skal gå i gang med litt pengesøking i dag, og også prøve å få oversikt over kartene. I alle fall frem til Homborsund.

Først er det trening med John. Blir nok ganske rolig, er fremdeles ganske pumpa etter klatrekonkurransen på lørdag.

På kvelden: Økta med John ble ganske hard. Prøvde å ta i litt, og hang med ganske greit! Moro! Postet også to padleguider på vei til treningen. Da jeg kom hjem igjen, så var guiden anmeldt i bladet «Padling» også. Nå ligger anmeldelsen både fra Fædrelandsvennen og Padling på www.padleguiden.no.

I ettermiddag har jeg ryddet og ordnet i Kongsgård Allé, og så ble det middag i Torsgt. Etter den har jeg fortsatt med å rydde her nede, og nå kan jeg snart se gulvet på halvparten av arbeidsrommet! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til God start på uka!

  1. RuneB sier:

    Gratulerer med gode anmeldelser! Ser frem til å få mitt eksemplar i posten.

  2. Jon Ivar sier:

    Bare til Homborsund? Skal du ikke ha med Grimstad?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.