Korsvei og klatring

Ble lite med oppdatering her i går, men det går en del i flytting her fremdeles. I går brukte jeg tiden før lunsj i Kongsgård Allé og i Presteheia. Avsluttet den økta med en deilig lunsj hos Figuru, før jeg dro tilbake til Kongsgård Allé. Her ble det finpussing på foredrag og hvile.

På kvelden skulle det være samling i Korsvei Sør på Café Jabe, og jeg skulle holde et foredrag «Om å leve enklere». Vi var veldig spente på oppmøtet, da det kun var sendt ut e-poster til folk på en «interessert»-liste. Derfor var vi veldig fornøyde da det til slutt var 23 stykker på plass i lokalet. Dessuten var de veldig fornøyd da de gikk! 🙂

I dag morges ble det litt mer rydding og sånn, men så gikk ferden til Mandal og Sørlandscup i klatring. Vi ble litt mutte da til og med 5+ ruter buttet i mot, men det løsnet litt etterhvert. Det ble en slags storeslem i vår bil. Herman vant junior-klassen, og Siw, Ingunn og jeg tok de tre første plassene i «turist»-klassen. Veldig moro! Dessuten var pizzaen veldig god! 😉 Nils Rune imponerte også veldig med å gå 2/3-deler av en 8+! Jeg fikk litt teknikk-tips av Runar Karlsen, og sånt er jo også litt moro! 🙂

Etter tre timer med konkurranseklatring er det jo ikke så mye suppe igjen i skrotten. Vi fikk handlet før butikken stengte, og i kveld har det bare vært dusjing, lesing, snop/drikke og nå er det klart for film; «Catch me if you can».

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.