En god dag

Jeg tok det rolig frem til lunsj, og så gjorde jeg unna en del i Kongsgård Allé etter lunsj. Bar blant annet ut 7 kasser med tøy…

Fikk oppdatert naturliv.no med en hovedoppgave, og sendt ut tre padleguider. Fikk også sett litt mer på regnskapet for i fjor.

Nede i Torgata gjorde vi ferdig vinterhagen, og det er blitt utrolig flott. Skal se om jeg ikke kan få tatt et bilde… 🙂 Så dro jeg til Montér og fikk kjøpt noen trådkurver. Da skal det nok bli litt mer orden i kjellerboden. Greit å ha alt padleutstyr slik at det blir god lufting… Skal se om jeg ikke kan få litt mer orden på det i morgen.

Etter middag blir det Presteheia og så klatring på Spicheren! Badstu og boblebad!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.