Artig firmafest?

Aftenposten gjengir i dag en NTB-melding med tittelen “Lurte muslim til å spise svinekjøtt og drikke alkohol“. På en firmafest skal sjefen ha lurt i en muslimsk ansatt både svinekjøtt og alkohol. Muslimen forlot etterhvert festen i sinne, og ble da tatt for promillekjøring. Han mistet jobben, fikk 16 dagers betinget og 5000 i bot etter festen. Hvorfor setter ikke Aftenposten/NTB et kritisk lys på sjefen i dtte firmaet? Hva slags arbeidsmiljø er dette? I artikkelen står det at sjefen vitnet og bekreftet historien i retten… Her burde det vært en oppfølger!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.