Feiring og rydding

Ryddet litt i Torsgate fra morgenen av, og så dro jeg på formiddagstreff i Lund kirke. Her var jeg desidert yngst, men fikk med meg Arne Lunde sine flotte bilder fra “Syden i Nord-Norge“. Herlige bilder, og det må jo være et kajakkeldorado!

Etterpå var jeg innom Kongsgård Allé frem til 15.30. Der gjorde jeg unna en del regnskapsting i forhold til firmaet mitt. Skal prøve å få litt mer orden i skapene der i morgen…

Så var det feiring på Amigos. Arne Roger inviterte, og det var akkurat like godt som vanlig! Tusen takk Roger!

Vel hjemme igjen fortsatte ryddingen, og nå er det ikke så veldig langt unna at det er orden i hyllene i stua. På arbeidsrommet er det fremdeles ganske kaotisk… Men, regner med at det begynner å ligne noe i løpet av et par-tre dager. Skal prøve å få gulvet klart til helgen!

Åse har hjulpet til med maling, og vinterhagen er nå nesten ferdig. Det skal bli skikkelig deilig å flytte godstolen inn der. Da skal det nok bli fart på lesingen. Har jo ikke blitt så mye av det i denne måneden, selv om det ble et par bøker på Beitostølen i begynnelsen av måneden. Gleder meg til å ta fatt på nye bøker.

Fant blant annet en bok om Hammarskjöld da jeg ryddet i hyllen med politiske biografier. Har kastet to kasser med denne genren (levert antikvariatet på Lund), men denne har jeg beholdt. Nå er det bare 150 cm igjen av denne genren… Dette er omtrent halvparten av det jeg hadde…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.