Da er jeg blitt 39 gitt…

I dag har jeg bursdag, og SMSer tikker inn. Har fått en del hilsener på FaceBook også. Det er jo moro, selv om det er med litt blandede følelser jeg går inn i mitt 39. år. Ikke så mye på grunn av alderen, men fordi jeg ikke kjenner meg så mye mer voksen inne i hodet. Slik så jeg ut på selve dagen (ingen kajakktur i år):

20080122bursdagsbarn.jpg

Hver alder har jo sin sjarm, og jeg har jo aldri vært så sprek som jeg er nå. Det er jo positivt – det kroppslige forfallet har jeg merket lite til gitt! 😉 Det som er rart er å møte voksne mennesker jeg nesten kunne vært faren til…

Startet dagen med en god frokost, og leste/sov et par timer i godstolen. Dermed var Naturlig rik ferdiglest, men dette er nok en bok jeg skal komme tilbake til med jevne og ujevne mellomrom. Nå har jeg pakket inn en Padleguide til, og skal gå i gang med en del ærender i byen. Skal blant annet overføre innhold i en bankboks osv.

Har også oppdatert bokoman.no og padleguiden.no.

På ettermiddagen: Møtte Harald i byen, og han spanderte en fantastisk god lunsj på Geheb. I morgenen har Arne Roger invitert med ut på Amigos. Dette blir litt av en feiring… 🙂

Fikk gjort unna alle ærender i byen, så jeg er veldig fornøyd med det. Har også fått hentet nytt kamera og undervannshus. For de som er interessert i merker og sånn, så er det et Canon Powershot G9 med 8GB minnekort og undervannshus. Det blir en verdig arvtaker til mitt Powershot S80. Bildestørrelsen øker fra 8mpix til 12 mpix, samtidig som jeg nå kan ta .raw-opptak på kompaktkamerafronten også!

Vel hjemme har jeg synket iPoden, og lagt inn bilder fra de siste 14 dagene. Ikke så mange akkurat, men litt fra flyttingen. Tror jeg venter med å legge ut bilder fra leiligheten – de er sikkert mye bedre de som kommer på finn.no i løpet av ettermiddagen/morgen tidlig!

Men, tok noen flere bilder i dag! Skulle jo vært ute i kajakk, men var nede og hilste på havet. I fjor feiret jeg bursdag i Søgnes skjærgård kan jeg huske… Men, i dag var jeg altfor sliten i kroppen. Men, havet så fantastisk ut:

20080122stillehav.jpg

Grønningen fyr kan skimtes, og holmene øst for Odderøya ligger der i stille vinterhav. Herlig!

Bildet er tatt fra de to båtene i stein ved gjestehavna. Her tok jeg også et panorama:

20080122byhavnapano.jpg

Dette var virkelig en flott dag. På vei tilbake til Markens og sykkelen, hilste jeg på to svaner. Her er den ene av dem:

20080122svane.jpg

Synes det ble veldig stilig med issørpa i bakgrunnen, og seilforeningens røde hus som speiler seg. Selv om halsen «blåser» litt ut…

Nå stikker jeg ned i Torsgate igjen, og regner vel med at det blir litt mer flytting og rydding. Det er liturgisk i kveld, men også en film med John Travolta. Får se an formen litt…

Senere: Ble mer maling i vinterhagen, og den blir antagelig ferdig i morgen kveld. Da får vi litt hjelp også. Så lagde jeg spaghetti carbonara til middag, før det ble mer rydding. Litt før 21 vandret jeg under fullmånen ned i Bertes, og tilbrakte litt tid i stillhet på stupebrettet. Ingen stjerner, og månen var inne i en dis. Så var det klart for liturgisk aftenbønn, og den ble avsluttet med salme 807. Denne salmen har en utrolig flott melodi!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.