Litt roligere lørdag

Fikk endelig en lang natt med søvn. Nesten 12 timer… Utrolig deilig.


På morgenen gjorde jeg unna alle eskene i kjelleren, og har nå fått ut det meste av frilufts- og padleutstyr. Men, er ikke sikker på at det skal være der det er nå… Vi skal innrede en bod lenger inn i kjelleren også, så det blir nok litt omkalfatringer på ting utover våren. Har også fått litt mer orden på kontoret, men det er fremdeles mange kasser igjen der. Mangler litt hyller, da to står igjen i Kongsgård Allé.

Herman hjalp meg opp fra kjelleren med to mindre hyller, så det blir litt orden i løpet av kvelden. Prøver å ta det litt rolig, da jeg har problemer med å løfte venstre arm over hodet i dag. Har fått en strekk foran på deltoideus.

Har også fått gjort unna en del adm på datamaskinen. Herman hjalp meg å skifte adresse på telefonkatalogen.no. Dessuten har jeg lagt inn et avsnitt fra VL på metastase.no. 5 padleguider er sendt ut, men 3 av dem er promo/gave. Likevel er det godt å se at det fremdeles rusler ut padleguider i jevnt tempo. Det er jo faktisk januar, og lenge til folk flest starter sesongen…

To av promo-brevene gikk til en utstyrsleverandør som jeg forhandler litt med. Det blir spennende!

Jeg har også sendt ut en gruppemail til alle som er interessert i Korsvei her sør. Første møte blir fredag 25. januar kl 18. Da skal jeg vise de samme lysbildene jeg viste i Grimstad i desember. Temaet er “Om å leve enklere“.

Da det viser seg at flytting krever sin mann og en del tid – er bursdags- og innflyttingsfest på tirsdag avlyst/utsatt. Jeg får ta det igjen ved anledning…

Senere: Nå er to hyller til på plass i arbeidsrommet, og disse er fylt til randen. De som står igjen i Kongsgård Allé er litt større, og det er jammen bra. Står nemlig igjen 8-9 banankasser med bøker jeg ikke har fått plass til… Men, myulig jeg skal låne litt plass i stua også her. Vi får se. Det er i alle fall deilig å se såpass med gulvplass…

Nå er det fisk til middag, og jeg er skrubbsulten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.