Reddesmå.no

Vær med på å sette fokus på redde små barn! Signér oppropet på reddesmå.no!

20080115redde.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Reddesmå.no

 1. Svein Åge Lorentzen sier:

  Jeg vil gjerne støtte dere og ser at det blir gjort mye,mye mer for at barn skal ha en trygg og god oppvekst.Jeg har opplevd dette sjøl når jeg var liten gutt og bar på denne vonde hemmelighet i nesten 50år før jeg fikk et totalt blackout/jernteppe og har gått igjennom tre forferdelige år og først i fjor i mars/april var jeg kvitt alle traumene.Nå er jeg helt fin takket være hjelp fra et senter for seksuelt misbrukte,psykolog og familie.Det var en vond tid.
  Jeg gir dere min fulle støtte og hvis jeg kan brukes på noen måte så vil jeg gjerne hjelpe.Lykke til med jobben.

 2. Svein Åge Lorentzen sier:

  Det er godt at så mange ulike instanser er innvolvert,ifra privat personer og opp til topp statlig engasjement.
  Lykke til.

 3. Lars sier:

  I dag så jeg at noen har laget gruppen “Redde små” på Facebook, og den har allerede fått 1573 medlemmer kl 10.06 25.1.2008!!! Dette er jo knallbra!!!

 4. arvid pettersen sier:

  En liten støtte fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.