Nok en lang flyttedag

Fikk unna en bil med bøker før jeg trente med John fra 12-14. Så ble det nok en stufull bil med bøker, og nå er de stort sett flyttet ned (bortsett fra to hyller som skal stå under visningen.

Den siste bilen fikk jeg hjelp av Eyvind til å fylle. Etter en felles middag ringte jeg Harald, og da sto han med lastebil foran leiligheten på Lund. Dermed ble det full fres. Eyvind og Ingunn dro til Presteheia, og der tok det med seg to sofaer og en oppvaskmaskin. Så dro Ingunn og Harald til Lund, og jeg overtok for henne. Harald og jeg flyttet ut to seilbrett, en lenestol og en skjenk i lastebilen. Dessuten “swappet” vi panoramabildet på KOLON-kontoret med kartet jeg har over Vest-Agder. Bildet på KOLON-kontoret skal jeg ha her på Lund under fotograferingen.

Harald hjalp meg å få alt på plass, og nå er første vasken satt på i vaskekjelleren. Det regner noe voldsomt om dagen, og vinduet på arbeidsrommet lekker litt. Det er jo ikke så bra, men det er mulig det trutner litt. Uansett er nok dette noe som må skiftes om ikke altfor lenge…

Nå skal jeg bare få gjort det litt mer luftig på soverommet her (så min far kan demontere litt seng i morgen), og så skal jeg på liturgisk. Mulig jeg tar en liten økt etter det også, men så er det definitivt natta. I morgen er det begravelse i Porsgrunn, så det blir en lang og stillesittende dag. Kanskje en liten økt på kvelden….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nok en lang flyttedag

  1. Tove sier:

    Lykke til videre med flytting, vasking og visning! Bare ta kontakt hvis jeg kan hjelpe til med noe, har jo ganske mange vekttall i flytting :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.