Våt hjemkomst…

Hadde en fantastisk avreise under gnistrende stjernehimmel og -15 grader på Beitostølen kl 06.50. Ankom Kristiansand i syndeflod og plussgrader:

20080113krs.jpg

Gikk bort til bussen, men ingen busser der. Da var jeg allerede klissvåt, så da gikk jeg hjem… Har nå gått igjennom posten, betalt en del regninger, og ordnet litt andre småting. Er ajour med e-post, men må sende ut noen padleguider. Har ikke konvolutter, så det får jeg ta i morgen tidlig. Skal også skrive et par småfakturaer før jeg rusler opp i Presteheia. Driver på til vaskemaskinen er ferdig…

Jeg stilte noen bilder til rådighet i desember. Det var av av prosesjonskorset Barbro laget til Korsvei, og det var Høvåg menighetsblad som var gira. Mens jeg var borte kom resultatet. Over hele siste side, og det ble veldig flott:

20080113prosesjonskors.jpg

Kom også diverse tidsskrifter, så jeg skal prøve å roe ned med en tekopp senere i kveld… 🙂

Rett før avgang: Har fått gjort unna utrolig mye! Særlig fornøyd med å ha fått unna fakturaer og reiseregning. Sånne ting har lett for å bli liggende hos meg… Jeg har til og med fått oppdatert www.bokoman.no, og samlet litteraturlisten for 2007.

Fikk også montert panoramaene fra den fantastiske solnedgangen i går (i alle fall 2 av dem). Her er det største, og det er på nesten 9000×3500 pixler i original…

20080113solnedgang.jpg

Jeg har også lagt det ut på www.panoramia.biz.

Men, nå er jeg gira på en spasertur i regnet, og god fiskesuppe hos kvinnen med stor K! 😀

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.