Et fantastisk farvel!

Etter VELDIG mye snøvær var det fantastiske spor og flott vær i dag. Rune og jeg gikk 3 runder før lunsj, og så gikk jeg en alene. Etter lunsj ble det 4 runder til (tilsammen 32 km i dag!), og da hadde jeg en fantastisk solnedgang. Her er utsikten fra løypa:

20080112solnedgang.jpg

Jeg må bare innrømme at jeg elsker sånne farger og solnedganger. Vi har hatt det noen få ganger på hytta i Bamble, men det er sjeldent jeg har sett det så kraftig! Det ble et utrolig flott farvel med løypene her for denne gang – jeg gleder meg allerede til jeg kommer tilbake 30. mars.

Så har jeg sag farvel med Rune og resten av gruppe 1B. Det var også en utrolig flott gjeng, og jeg håper det får fine dager fremover!

Ski er nå glidet, og er klare til ny dyst. Einar på BHSS ordnet til og med bindingen min! Utrolig bra service!

Da er det egentlig bare pakking igjen, og det er litt vemodig. Har med meg ganske mye som er ubrukt, og skal prøve å få ting på plass på lur måte. Slik at jeg har tilgang på mat/drikke og bøker underveis. Skulle vel helst ha ladet iPoden også når jeg tenker meg om… Kanskje jeg kjører litt lading mens jeg tar et siste farvel med Lyskapellet og badstua. Håper å få noen timer søvn før bussen går rett før 07 i morgen tidlig!

Blir godt å se igjen kvinnen med stor K og barna hennes. Min mor og far er også i Kristiansand i forindelse med flyttingen. Regner med å være ned sent på ettermiddagen i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.