Glimt av sol

I dag gikk vi ut under soloppgangen (rundt 9.30), og fikk flotte lysspill på våre 8 km før lunsj. Solen brøt såvidt igjennom ved en anledning, men det var ikke mulig å kjenne noe varme fra den. Her er vi på første sløyfe:

20080110rune.jpg

Litt senere på skituren ble det flottere og flottere lys. I vest var viddene badet i et rosa-orange lys, men altfor langt unna for mitt moderate kompaktkamera. Det var mye aktivitet blant skyene, og her et øyeblikksbilde:

20080110lys.jpg

Etter lunsj var det klatring, og det drev vi på med i nesten to timer. Det ble mest sikring på meg, men fikk også buldret litt…

Bøkene fra Haugenbok.no kom i dag, så nå koser jeg meg med “Naturlig rik” av Bård Løken og Mia Svagård. Jeg kommer hlt sikker tilbake til denne boka. Undertittelen er nemlig “Om norsk naturfølelse med ARNE NÆSS og utdrag av H.D. Thoreaus livsfilosofi“.

Vurderte en skitur i kveld også, men det blir lesing frem til basseng kl 20. Lenge siden jeg hadde over 2 timer pause, og kjenner kroppen er litt sliten. På slutten av svømmingen er det avspenning, og det er utrolig digg! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.