Mer ski og moro

Startet dagen tidlig – til og med før løypemaskinen. Det var nesten skummelt å få den bakfra i blålyset:

20080109loype.jpg

Men, jeg kom meg ut av løype før den kom… 😉

Jeg er jo mest glad i å lage egne spor, men her har jeg sånne racerplanker, og da er det fint med skikkelige spor. Løypemaskinen er en skikkelig kontrast mot naturen her, og jeg tok et bilde til. Det har blitt enda mer uskarpt, og ser nesten skummelt ut:

20080109loype2.jpg

Vi rakk 6 km før lunsj, og etter luns var det klart for Livsstyrke-seminar nr. 2. Det er skikkelig spennende, og jeg får mer og mer lyst til å ta dette neste høst… Men, 9000 er mye penger… Vi får se – plutselig kan valget bli lettere å se!

Etter middag var jeg ganske pumpa, men tok en liten hvil. Så bare det ut på ski igjen, og nye 12 km. Dermed ble det til slutt 18 km i dag. Etterpå var det badstu med eukalyptus, og nå sitter jeg og hører på musikk jeg har fått låne her på senteret. Det er morsomt å åpne opp for nye inntrykk på musikkfronten. Kan jo ikke bare høre på Preus og Pink Floyd! 🙂

Men, nå skal jeg prøve å få meg en god og lang natts søvn…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.