Ski og foto

Skiftet til ski-utstyr fra morgenen av, og på vei til frokost var det fantastisk blålys. Har ikke stativ med meg, men slik så det ut fra søppelkassa ved senteret ned mot der jeg bor:

20080106frokost.jpg

Så bar det ut på ski etter frokost, og på snaue 3 timer gikk jeg 20 km. Det er jo ikke allverdens tempo, men så var det ganske så myke spor etter at det snødde 20 cm (minst) i natt. Her er noen bilder fra disse timene:

20080106fleretre.jpg

20080106sky.jpg

20080106sol.jpg

20080106tre.jpg

Utrolig flott gråblått lys, og som dere ser var det nesten sol en periode. Speilegget til frokost kom såvidt til syne i horisonten. Etterpå var jeg ganske mør. Svett i toppen, og rim ved ørene:

20080106frost.jpg

Lurte på om jeg skulle fortsette å gå på ski etter lunsj (egentlig middag – den er tidlig i helgene), men fant ut at jeg heller skriver litt. Restituerer til neste uke. Dessuten er det svømming 17.15, og da blir det badstu og greier. Så det blir nok fysisk aktivitet i dag…

Boka “Alkejegeren” er også veldig flott, og det er neimen ikke helt usannsynlig at jeg går tom for bøker her oppe…

Før leggetid: Deilig  bassengøkt fra 17-18. Så tilbake i basseng i kajakk mellom 21 og 22. Dette er mulig fremover på kveldene, så det blir en mør uke! 🙂 Men, kjenner jeg har godt av litt rulletrening igjen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Ski og foto

 1. John Sandell sier:

  Hei Lars.
  Så flotte bilder du har tatt ute i løypa. Trollsk.
  Her i byen kom det en del snø i går minst 30-40cm. vått.
  Det spørs hvor lenge snøen blir liggende her.
  Fortsatt ha en go uke. Mvh John

 2. Lars Verket sier:

  Takk for hilsen John! Gikk som skrevet 20 km i dag, og det er jo ikke mer enn Ridderrennet. Men, det er vanskelige forhold. Veldig løse spor – dobbelttak blir slappe greier.
  Håper jeg kan få trent litt i Kristiansand også. Hadde vært kult om vi kunne fått noen skiturer før jeg drar til Europa!
  En god uke til deg også (her er det meldt snø hele uka….)

 3. Torill F sier:

  Hei Lars – godt nytt år !
  Vi har også vært på Beitostølen ved årets avslutning – har prøvd å lade batteriene, men de var nok så utladet at det trengs mer enn ei uke. Jeg så på bloggen din at du leser Scott og alkejegeren – og at du er imponert over det som skrives der. Tidsperspektivet er jo også interessant. Siden du holder på å gå tom for lesestoff kan jeg anbefale deg ei bok som jeg fikk til jul. Den heter “naturlig rik” – forfatter er Mia Svagård og foto av Bård løken. Boka er utgitt på Tun forlag og omhandler nordmenns trang til et naturliv – et enklere liv. Den inneholder tekster bl.a. fra Arne Næss og H.D. Thoreau (1817-1862). Du vil nok kjenne igjen Thoreaus “Walden”. Det som er interessant her er jo også tidsperspektivet – dette kunne vært skrevet i dag! Boka har også flotte bilder til å bli inspirert av.

 4. Lars Verket sier:

  Tusen takk for lesestoff Torill! Har bestilt den fra Haugenbok, og håper den er på plass til jeg drar. Det er jo nesten en uke til… Virket utrolig digg!
  Beitostølen er et fantastisk sted! Vi gikk 10 km ski før lunsj, og snart er det styrke og klatring. I kveld skal jeg lese noveller av Tolstoj i lyskapellet! Det blir moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.