Moroa har startet!

I dag fikk jeg skinene på beina før lunsj, og gikk 10 km. Her er et bilde ute fra løypa (overskyet og snøvær i nesten hele dag):

20080102landskap.jpg

Etter lunsj fikk Rune ski også, og vi tok en tur etter middag. Det ble 8 nye kilometre. Vel tilbake ble jeg invitert på enda en tur, og tok 6 kilometer til. Nå er Beitostølen så utbygd, at vi kunne gå på lyset fra alpinanlegg, sentrum og hytter. Hadde med lys for sikkerhets skyld, men det var ingen vits. Så tok jeg en halvtime i ei lunka badstu, før jeg avsluttet i Lyskapellet. En veldig god dag! Totalt 24 km i løypene.

På salgssiden går det også unna. Har solgt enda to guider, og gitt bort en, så her kommer jeg til å gå tom lenge før tiden… Men, det er jo et luksusproblem. Omtrent en ukes levering er jo ikke så galt det heller…

I kveld fant jeg også ut at de har kajakker på huset, og at “ansatte” kan bruk bassengene mellom 21-22. Dette lukter veldig av rulletrening, og jeg skal sjekke ut dette i morgen!!!

Viruset er endelig på vei ut av kroppen, og det er deilig å kjenne energien komme tilbake!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.