Endelig kajakktur

Virus, jul, padlebok – you name it! Nå er det lenge siden jeg sist hadde vann under rumpa! 🙂 Men, i dag fikk vi oss en tur, og det var utrolig flott desemberlys:

20071230alaw.jpg

Dette var også første turen i Alaw Bach fra Rockpool. Se så fotogene vi er! Ingunn er heller ikke verst:

20071230ingunn.jpg

Her er et par bilder til:

20071230ingunn2.jpg

20071230ingunn3.jpg

Ikke nok med at det ble padletur, men jeg har også brukt opp alle de 25 banankassene jeg hentet på fredag. Nå er stua ganske full, men det er nesten ikke flere bøker igjen i hyllene! Dette lover bra for flyttingen når jeg er tilbake fra Beitostølen. Har også fått pakket det meste av det jeg skal ha med meg dit!

Det aller beste er at Ingunn har hjulpet meg med siste strøk med maling i gangen. Så nå er det også klart! Dermed er det stort sett tømming av leilighet som står på programmet fra den 14. januar. Skal bli veldig spennende. Gleder meg veldig til å se hvordan vi får det!

Senere i kveld blir det utespising og kino!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.