God rydde- og maledag

Lang og god natt, og så rett på rydding og pakking. Utpå dagen kom Ingunn, og sammen malte vi gangen. Har nesten brukt opp banakassene jeg hentet i går, men så er nesten alle bøkene pakket ned også! Finner stadig ting, og her er båtførersertifikatet jeg tok i 1997:

200712269sert.jpg

Jeg er jo skikkelig for obligatorisk båtførersertifikat fra neste år, og da er det jo greit å vite hvor jeg har mitt eget… 🙂 Nå ligger det i alle fall uansett en kopi bloggen.

Ellers har jeg pakket ned mye som skal med posten. På kjøkkenet ligger det over 10 større og mindre pakker. Det meste er padleguider. De skal til Stavanger, Ørsta, Lillesand osv… 😉

Pakking til Beitostølen har også begynt. Er ferdig med skiposen, og skal ta det andre litt etterhvert i morgen. Det andre strøket må også på plass i morgen, og så blir det en skikkelig parkveld tror jeg! 🙂 Det blir det forsåvidt i dag også, men i morgen blir det utemat og kino (med Marianne og Michael).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.