Litt mer i farta…

Fikk en veldig god start på dagen. Etter frokost tok jeg bilen ned til matvarebutikkene på Lund. På Maxi fikk jeg nesten 20 bananesker, og de hjalp meg til og med inn i bilen med dem… Det er merkbart forskjell på servicen hos Maxi og de andre…

Men, både Kiwi og Rema 1000 hadde også esker, så jeg fikk stappet 25 stk inn i Sharanen. Det var ikke plass til en eneste eske til… Bra timing! Jeg var også innom posten, så nå har jeg bokser og konvolutter til utsendelse av både det ene og det andre…

Vel hjemme ble jeg ganske matt av trappegåingen, men alle eskene kom nå opp i fjerde etasje.

Etter en liten hvil bar det ned i byen. Jeg ønsket meg siste CD til Anne Grete Preus og Secret Garden til jul, men disse ønskene hadde gått julenissen hus forbi. Men, da kunne jeg jo bare kjøpe de på egenhånd! 🙂 Det har jeg nå gjort, og de er også overført til iPoden for avreise til Beitostølen om noen dager. Gleder meg! Har forøvrig hele diskografien til Preus på spilleren!

Så hadde jeg nesten bestemt meg for å kjøpe N82 fra Nokia. Jeg hadde sjekket prisene på nett, og Spaceworld lå et par-tre hundre kroner over billigste. Så kommer jeg ned på Spaceworld i Kristiansand, og de har utsalgspris på godt over 1000 av nettprisen. Når jeg gjorde oppmerksom på det, så var det bare sånn det var… Telehuset hadde den til 3999, men det er også 1200 kroner over billigste på nett. Tror jeg går for et nettkjøp, men da haster det ikke noe særlig. Får den jo ikke med til Beito uansett, og i januar er det ganske mye annet å gjøre enn å lese bruksanvisninger… Kanskje jeg tar med en på bryllupsreise. Vi får se! Hadde vært digg med 5mpix kamera på kroppen til enhver tid. Mobilen har jeg jo som regel med meg..

Fikk også gjort noen andre småærend i byen. Da sykkelen sto på Presteheia, og jeg ikke kjører unødvendig – var det apostlenes hester som var i omløp. Regnet høljet ned hele tiden, men det var en fin tur. Vel hjemme var jeg ganske matt, og tok en liten pause. Etterpå klarte jeg å få fylt opp 8 av banankassene med bøker. Hele fem kasser gikk med til religiøs litteratur. Nå er det 2,5 fylle Billy-hyller i 80cm igjen. Tror jeg har esker nok til det. Jeg kommer også til å begynne å fylle opp en del sekker med klær, og kan jo like godt pakke for Beitostølen i morgen også. Så er det gjort.

Nå er jeg på plass i Presteheia, og jeg tror det blir en ganske avslappende kveld her. Enkel middag (rester), og så kanskje litt TV-titting. Fikk en bok om Roma av Ingunn til jul, og jeg gleder meg mer og mer til bryllupsreisen dit. I går kveld leste jeg en del om Michelangelo, og det skal bli artig å se historie og kunst på nært hold…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.