Dett i nesa

Kom tidlig ned på Lund i dag, men er ganske redusert. Veldig tett i nese/bihuler. Tittet litt på bilder, og fant dette selvportrettet fra Søgne – tatt på min 38-årsdag i år:

20071227selvportrett.jpg

Lenge siden jeg har padlet nå – dette viruset henger jammen meg i… Tror det snart må være 4 uker siden sist, og det er jo fryktelig kjedelig… Tenk om jeg kunne blitt 39 på samme måten i januar! 🙂

Satser på å få pakket ned litt i dag også, og min bror skal hente litt søppel i løpet av dagen.

Prøvde å komme meg til lege i dag tidlig, men “du er ikke alene om å hange med virus 3-4 uker…” Legen min var ikke på plass før 8. jan, så det passet litt dårlig… Noen ganger skulle jeg ønske meg bostedsadresse på Cuba… Håper likevel at jeg kommer meg i dagene frem mot avreise Beitostølen. Da blir det mye trening, og en relativt grei kropp kunne gjort seg…

Ser at Bibelskolen har lagt ut referat fra temakvelden “Velsignet er de enkle ting“. Her er det også bilder, og jeg snapper det av meg i farta:

20071227big.jpg

Det var en skikkelig morsom kveld, og jeg håper det kan bli mer av sånt! Vet allerede at jeg skal innom 25+ i Lund kirke 29. februar. Da er temaet “Stillhet“.

Senere (ca 17): Ikke akkurat noen stor dag… Men, avsluttet dagen med å pakke ned 6 nye banakasser med bøker. Det er jo en del igjen, men nå er jeg tom for kasser. Får ta en liten ekspedisjon med dette i morgen. Da må jeg også få postet noen bøker, og kjøpt noen smartesker. Tar bilen ned i morgen tidlig tenker jeg… Så kan jeg raide rekka på Lund for banankasser. Der er det jo dagligvarebutikker på rekke og rad…

Men, nå er det pizza i Presteheia, og så skal jeg lese litt utover kvelden… Roe helt ned, prøve å klarne i toppen…

Før jeg dro ble det montering av panoramaer fra Hovden, så er jeg ajour med det. Her er et av de jeg var mest fornøyd med:

20071227hovden.jpg

I kameraet lå også et bilde av den nye kajakken som nå er på plass i klubbhuset:

20071227kajakk.jpg

Sånn – da får det være nok for i dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.