Rolig 1. juledag

Etter en deilig første juledagsfrokost, så var det noen noveller av Tsjekov. Tror jammen jeg tok en liten lur også, og plutselig var det middag! 🙂

Er fremdeles litt virus-slapp, så det gjorde godt. Etter middag dro Dagmar og Signora tilbake til Grimstad, og vi ble alene igjen. Været har vært ganske kjedelig, så dagen har blitt preget av TV-titting og sånn. Ingunn fikk seg en joggetur, og jeg gikk lysløypa. Har så smått begynt å planlegge romjula. Må få på plass ganske mye av flyttingen, slik at det går greit med flyttingen når jeg er tilbake her igjen 14. januar.

Fikk tak i en flott sekk til jul, og skal teste den ut til Beitostølen. Den er både bag, sekk og trillebag. Dessuten er det mulig å koble på en dagstursekk foran. Vi satser på å ha med den på Interrail i februar.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.