Transport og ordning

Ryddet og ordnet Hovden fra morgenen av, og så var vi i Kristiansand igjen litt før 15. Etter det har det vært mest orging, men så er det meste på plass snart også. Håper egentlig å gå klar av handling i morgen…

Dro bortom Randesund med noen padleguider. De skal til Danmark. Der var det også noen julegaver, og jeg føler at det meste er i mål snart. Mer juleting kom på plass i løpet av kvelden i Presteheia. Til slutt slo vi av TV/musikk, og så igjennom julekortene. Ikke så mange i år, men likevel… Kanskje kommer det flere i romjula. Det var vel antagelig ikke bare oss som fikk jula kjapt på…

Det er deilig å kjenne julefreden senke seg. I morgen er det ikke mye som skal på plass. Bare litt god frokost, pynting og sånn. Det blir IKKE noe mer handling nå… 🙂 Snakket med kassadama på Ica i Elvegata, og hun kunne fortelle om helville tilstander på Sørlandssenteret. Lange køer, og folk som bare hadde snudd… Jeg er utrolig glad for at det stedet ikke er en “del av mitt daglige kosthold” (eller juletradisjon)…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Transport og ordning

  1. Harald V. sier:

    Vi skal heller ikke i butikken idag, men på lik linje med deg Lars hørte jeg rykter av Berit og Trond (skal hilse og ønske god jul forresten) om at på BB-senteret (Årnes sitt lokale Sørlandssenter) var det mange med ville blikk.
    Ønsker deg og dine en hyggelig julekveld.

  2. Birger Verket sier:

    Vel, jeg skulle hente en kake vi hadde bestilt til jul på ICA i Vågsbygd og fantastisk nok var det nesten ikke en parkeringsplass ledig og masse folk med fulle handlevogner – folk handler altså inn til jul på selveste julaften 😮

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.