Rolig fjelldag

Nok en rolig dag med utrolig flott vær! Leste litt på formiddagen, og var sosial på hytta. På ettermiddagen gikk jeg over Hartevann, og fikk et flott panorama av solnedgangen:

20071221hovdenpano.jpg

I kveld har vi hatt en utrolig god torsk! Etter 17 gikk jeg på mobilt bredbånd for å sjekke e-post, og dette er første dagen det ikke ligger bestillinger på guiden. Nå har vel butikkene tatt litt over salget, og så nærmer det seg vel jul… Håper det fortsetter igjen i romjula og utover våren. Har jo tross alt noen hundre guider igjen….

Fikk et par bilder til i ettermiddag. Først et selvportrett mens det fremdeles var lyst (ser litt sliten ut gitt…):

20071221selvportrett.jpg

Før middagen tok jeg bilde av månen. Den er vel full i morgen (vintersolverv), og gjør seg godt bak en kvist med rimfrost utenfor kjøkkenvinduet:

20071221fullmaane.jpg

Det blir vel en runde med “Det store norske spillet” i kveld også. Hyggelig familieunderholdning!

Da jeg gikk på tur i dag, tenkte jeg mye på Faarlunds begrep “leug”. Særlig sett i forhold til det teknokratiet som preger moderniteten. Vi ser ikke at de tekniske nyvinningene gjør oss hjelpeløse, og at stadig færre personer for stadig mer makt over livene våre… Ganske skummelt, og helt klart noe jeg bør prøve å begå en artikkel på til metastase.no.

Sent: Det var Signora og undertegnede som fikk full reol i går kveld, mens Herman og Dagmnar tok hylla i går. Så får vi se om Dagi og Ingunn kan ta revansj i morgen kveld…

Fikk SMS fra fylket, og de har solgt ca 400 guider. Jeg tror jeg har ca 150 solgte, og dermed er over 1/3-del av opplaget på 1500 allerede solgt ut! Det er jo veldig oppløftende, og motiverer helt klart for å lage flere bøker… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.