På plass på Hovden

Vi kom opp på Hovden sent i går kveld, og det er ei flott hytte vi har fått låne. I dag var det like fint vær som i går, og vi har fått litt luft. Kald luft. Gradestokken har stort sett ligget på mellom 10 og 15 minusgrader. Her er litt rimfrost:

20071220rimfrost.jpg

Ingunn og gutta har vært i anlegget. Jeg er jo ikke så veldig begeistra for denne heisingen, og gjorde ferdig resten av juleposten. Etter en liten lunsj tok jeg meg en liten tur på fjellski. Var nedom Hartevann, og det er tykk is der nå. Ikke så mye snø, men mulig jeg går over en tur i morgen. Men, det er også mulig at jeg går opp anlegget, og inn til Syni. Derfra er det utrolig fin utsikt i sånt vær det er nå om dagen.

Etter en god middag har jeg sjekket e-post, og det er flere butikker som etterspør guider. Noen bestillinger har det også blitt, men jeg får ikke sendt ut flere nå før etter jul. Dette er moro!

Nå skal vi spille litt, og så må vi gjøre ferdig resten av juleposten senere i kveld!

Hvis du leser dette fatter’n, så må du ha riktig GRATULERER MED DAGEN! (Han blir 61 år i dag!)

Senere: Det store norske spillet var vedlig gøy, og «seierherrer» ble Dagmar og Herman. De var overlegne! Nå gjør vi ferdig julekortene (hadde ikke alle adressene), og dermed skulle JuleTrosbyTrøsten være distribuert for i år!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.